Bostäderna

Bostäderna är essensen i hela 21-5-konceptet. Bokningssystemet, supporten och allt annat kan vara nog så bra, men om vi inte kan hitta och skapa de helt rätta drömbostäder till våra familjer så har vi ingen betydelse.

Därför är det långt ifrån likgiltigt vem det är som hittar och skapar våra drömbostäder.

21-5 konceptet är skapat av Laila och Anders som i många år har arbetat med bostäder i in- och utland. Sedan vi fulltecknade vår första 21-5 förening har vi köpt och gjort i ordning över 100 individuella bostäder till våra föreningar.

Genom åren har vi samlat mycket kunskap och erfarenheter som gett oss en stabil grund att stå på  när vi väljer bostäder och efterföljande transformerar dem till 21-5 bostäder.

Vi har som beskrivit byggt upp en stor kunskap omkring alla parametrar att skapa drömbostäder. Vi vet precis var bostäderna ska ligga (och var de inte ska ligga), vi vet vad sakerna ska kosta och hur vi får till den bästa affären. Samtidigt har vi byggt upp stora erfarenheter kring renovering, eftersom det är sällsynt att vi kan hitta en bostad som är 100 % – så måste vi oftast skapa det själva.

Nedan finns länkar till alla fotoböckerna för de bildade föreningarna. De allra flesta 21-5 bostäder är i bruk inom 12-18 månader efter föreningen är bildad. Efter att bostäderna har kommit i drift ska vi hitta en bra dag för fotograferna så vi kan göra en fotobok. Ibland är bilderna inte bra nog och fotografen ska ut igen. Därför kan det ta lite tid från att föreningen är bildad till att vi har en fotobok som vi kan lägga upp på sidan. Det blir löpande upplagt fotoböcker som föreningarna blir klara. ’

Njut av fotoböckerna:

        

        

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.