Bostäderna

Bostäderna är essensen i hela 21-5-konceptet. Bokningssystemet, supporten och allt annat kan vara nog så bra, men om vi inte kan hitta och skapa de rätta drömbostäderna till våra familjer så har vi ingen betydelse.

Vi är därför mycket tacksamma att kunna konstatera efter att ha köpt snart 175 bostäder till våra bildade föreningar att familjerna är väldigt tillfreds med sina bostäder.

Vi upplever att våra familjer blir positivt överraskade av sina bostäder när de besöker dem för första gången, trots att de på förhand haft höga förväntningar. Här ett par uttalanden:

”Vi hade höga förväntningar. Vi hade sett fotona, vi hade sett filmerna och vi hade läst de andra familjernas kommentarer på membersiten, men ÄNDÅ blev vi positivt överraskade när vi kom fram, bostäderna är bara bättre i verkligheten än man kan få fram på bild”

Åhh, de är våra 😊!!!

När en förening har fått alla bostäder i drift och fotografen har varit på plats, gör vi en fotobok som familjerna kan ha hemma på soffbordet. Vi gör även boken digital.

Bilderna här nedan är länkar till våra fotoböcker – OM alla 5 bostäder är i drift. Ett par enstaka fotoböcker är med även om det saknar en bostad, de blir löpande uppdaterade.

Klicka på bilderna här nedan för att få en bra uppfattning om de bostäder som vi har skapat för våra föreningar:

                                  

                          

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.