Destinationer

Mallorca

Mallorca är vald som destination eftersom ön har den perfekta semesterkänslan med härlig sol hela året runt. Mallorca är attraktivt även på vintern där kan du ofta sitta med temperaturer upp emot 15-20 grader i solen. Det snöar sällan och när det väl gör det är marken för varm för att snön ska ligga kvar. 

Ön är vacker som få. Kusten runt ön är bland världens vackraste och här är klippor direkt ner i det azurblå Medelhavet som övergår till kritvita sandstränder, ett strandbesök är ett måste för semestern på Mallorca. Du bör inte heller missa att uppleva ön från vattnet här visar sig ön från sin allra bästa sida. Båt kan hyras på många ställen och du kan också boka olika turer. Ön har en överkomlig storlek så allt kan nås över en dagsutflykt. Många spenderar hela året på Mallorca för att cykla, vandra eller spela golf men det finns också många andra aktiviteter. 

Huvudstaden Palma har ett gammalt och mysigt centrum som måste upplevas. Här finns många butiker och restauranger för alla smaker och plånböcker. 

Vi har tittat på bostäder på i stort sett hela ön, men vi har fallit för den sydvästliga delen med städerna Port d’Andratx och Sant Elm som ligger på 10-15 minuters bilavstånd från varandra och med under 30 minuter till flygplatsen. 

Port d’Andratx är den klassiska destinationen för välbärgade europeiska turister. Här finns det inte många hotell så staden är inte "förstörd". Huvudattraktionen här är hamnen och strandpromenaden med alla kaféer och restauranger, det är mysigt här och det är öppet året runt. Varje dag kl. 17 kommer fiskebåtarna med dagens fångst, det är alltid lika trevligt att vara med då – dock med undantag för söndagar. Eller som de säger här:
"Ät aldrig fisk på en måndag!"  

Sant Elm ligger på sydvästligaste spetsen av ön och har en lite mer avslappnad Malibukänsla. Här finns en fantastisk strand, och solnedgången i väster över vattnet och ön "Dragonera" är legendarisk. Här är det lite lugnare om vintern än i Port d’Andratx men en skön stämning året om.

På Mallorca hittar vi oftast renoveringsobjekt och vi har totalrenoverat flera bostäder här så vi har hantverkare klara för nya uppdrag.

Det är viktigt för oss att du får en fin semesterbostad som kan sprida glädje och ge fina minnen. Det är inte bara en tillfällig semesterbostad på Mallorca, utan ett hem - ett fint hem. Våra team är dedikerade att förvandla byggprojekt till inbjudande och trevliga hem.

Många bara älskar Mallorca, medan andra ännu inte har upptäckt öns magnetism. Oavsett vilken sorts 21-5-förening du är intresserad av kan du glädja dig åt att uppleva Mallorca från ditt egna härliga semesterhostad, semesterhus eller semesterlägenhet.

Bli delägare av fem utsökta semesterhem

 

 

21-5 terass på Mallorca

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring på 072-7000 337