Destinationer

Rom

I Rom njuter man av livet och maten, i staden där historien upplevs livs levande! Överallt möter du minnen från antiken, renässansen och barocken, inte minst i världens minsta stat Vatikanen där vi ännu känner av tiden då påvarna även hade världslig makt.

Mitt i all denna historia möter vi en nutid där romarna möts, handlar på marknaderna och livet fortgår på de snirklande gatorna. Ett besök till den fantastiska St. Peterskyrkan, det fascinerande Colosseum och Foro Romano, att äta en italiensk glass på Piazza di Spagna vid Spanska trappan – allt detta får vi uppleva genom att köpa en lägenhet i Rom. 

Så småningom faller kvällsmörkret över denna vackra, tidlösa stad. Och monumenten blir stämningsfullt upplysta och Trasteveres små caféfyllda gator förvandlas till en perfekt kuliss för ett livligt nattliv. Nattens Rom  har alltid har lockat stora poeter, målare och författare, däribland H.C. Andersen. 

Italienarna är de folk i världen som spenderar mest pengar på kläder. Detta avspeglas i det stora utbudet av klädaffärer i alla storlekar; här finns de största designaffärerna sida vid sida med lokala skräddare och skomakare.

Monumenten, gatulivet, de många affärerna och en mängd restauranger gör Rom till en stad som bör upplevas av alla! För med Rom blir man aldrig färdig, det är staden som det alltid finns något nytt att återvända till.

I Rom ska vi hitta lägenheter med ett bra och lugnt läge i en fastighet som är i gott skick. Vi räds inte för renoveringsobjekt. I själva verket kommer vi mer eller mindre leta efter ett renoveringsprojekt, inte bara för att få den rätta stilen i bostaden utan också för att få till alla praktiska funktioner som vi vana att ha här hemma i Sverige.

Stil, charm och allt som doftar Italien och Rom, ska naturligtvis bevaras! 

Vi prioriterar att lägenheterna har bästa möjliga ljus in i bostaden och vi lägger stor vikt vid en spännande utsikt från lägenhetens fönster.  Vi ska hitta lägenheter som har historia och rustika detaljer, gärna originalinredning, och där det passar även originaldekoration.  

Bli delägare av fem utsökta semesterhem

I en 21-5 lägenhet mitt i Rom

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring på 072-7000 337