Destinationer

Sydfrankrike

Vin, ost, solsken och Medelhavet avnjuts i södra Frankrike. Det populära området har mycket att bjuda på, och det har vi valt som en av våra destinationer.  

Man slutar aldrig förundras av Sydfrankrike och dess många möjligheter till nya upplevelser. Området runt Nice bjuder inte bara staden i sig utan även området kring Cannes och det är inte heller längre till Monaco än att man lätt kan köra dit. Man kan välja mellan att dyka ner i områdets rika historia, ha solsemester och slappna av eller shoppa i de många spännande butikerna. 

De många små och stora matmarknaderna talar till den som kan litet om den franska kokkonsten, då råvarorna är långt bättre än vi är vana med i Sverige. Sydfrankrike har en tidlös skönhet som framkallar romantiska känslor. 

I så stor utsträckning som möjligt bör man alltid starta ett samtal med några få, väl valda artigheter på franska, oavsett hur litet man faktiskt kan. Många förutfattade meningar kan övervinnas med ett enkelt S’il vous plaît, ”får jag be”…

Vi ska finna bostäder max 1–1,5 timmes bilresa från Nices flygplats. 

De ska ha bra läge, mycket charm och fina ytor utomhus. Vi utgår alltid efter att bevara eller återskapa originaldetaljer.

 Vi gör allt för att fastigheten ska fungera enligt modern standard och vara praktisk, samtidigt som den ska ha ett lite rustikt och charmigt uttryck såsom anstår ett franskt hem.

Inredningen ska vara inbjudande med inspiration från området, dock med ljus och rymd i bostaden så den inte känns så övermöblerad som områdets hus annars ofta är. Om standarden inte är som vi önskar så kommer vi inte backa för en omfattande renovering, för läget är det viktigaste. 

Bli delägare av fem utsökta semesterhem

Utsikten från en 21-5 takterass i Tourettes sur Loup (Sydfrankrike)

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring på 072-7000 337