Destinationer

Sydspanien

Solkusten är den klassiska soldestinationen. Här har vi svenskar i många årtionden njutit av solen, året runt. Även vintrarna är varma jämfört med de svenska så hit åker många för att bli rikare på D-vitamin.

Sydspanien är ena av våra destinationer för våra semesterbostäder då här finns något för alla smaker. Golfspelare vallfärdar hit från hela världen, då det finns otaligt med suveräna golfbanor. Man kan gå till stranden, shoppa och utöva all slags sport men här finns också många kulturella upplevelser. Malaga är en livlig storstad som absolut ska upplevas och många spännande utflykter finns inom räckvidd.

Sist men inte minst är Sydspanien också känt för sitt kulinariska kök och goda matupplevelser i skön miljö.

 

 

Solkusten i Sydspanien är ett populärt område för semesterbostäder. Många har köpt en bostad på Solkusten, och det är en bred spridning av möjligheter. Här finns allt från små billiga lägenheter till stora lyxvillor som är utom räckvidd för de flesta. 

I Puerto Banus ser man fina bilar och yachter, lite längre in i landet kan man plocka apelsiner och andra frukter i lugn och ro från allt ståhej.

 

Själva tittar vi främst på sträckan från Marbella till Estepona, där vi bl.a. har köpt en fin villa till DK1, den danska 21-5-föreningen. På denna sträcka finns mysiga områden med både villor och lägenheter. Här kan man finna lugn och ro samtidigt som det finns massor av butiker, gallerier, restauranger och aktivitetsmöjligheter.

Det är viktigt för oss att vi hittar semesterbostäder till våra 21-5 föreningar som är mitt i prick. Därför kompromissar vi aldrig med läget på våra semesterhus eller lägenheter. Vi har erfarenhet av att ha renoverat flera bostäder i Sydspanien och därutöver vill vi inte bara skapa en semesterbostad, utan ett härligt hem. Vårt duktiga inredningsteam har stort fokus på ljus och rymd som gör det till ett behagligt hem. 

Bli delägare av fem utsökta hem

21-5 villa på solkusten i Sydspanien

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring på 072-7000 337