Konceptet

Möt några 21-5 familjer

På den här sidan kan ni läsa om vad några av av våra 21-5 familjer berättar om deras deltagande i våra föreningar.

97,2% av våra ägarfamiljer svarar "sannolikt" eller "mycket sannolikt" på frågan om de skulle rekommendera 21-5 till andra. 

Bättre rekommendationer går inte att få.

TACK 🙏

Charlotte och Claus

"21-5 har varit den bästa investeringen för oss och vår lilla familj.

Sommarsemestrarna reser vi tillsammans mendan resten av året är det fri lek. Här åker vi var för sig eller med vänner. Varje gång vi och våra 3 döttrar besöker en av våra 5 fantastiska semesterbostäder är det nytt och spännande och samtidigt otroligt tryggt, enkelt och hemtrevligt.  

21-5 är helt klart den perfekta familjeinvesteringen."

Charlotte och Claus Voglhofer, 21-5 familj

 

Läs eventuellt intervjun med Charlotte och Claus där de berättat om deras upplevelser av att vara med i föreningen, deras bostäder och om oss i 21-5 - tryck här

Bente och Jesper

”Vi har varit med i 21-5 sedan 2015 och njuter i fulla drag av alla destinationer och de noga utvalda och restaurerade bostäder som 21-5 har funnit och tar hand om som om det var deras egna. Den omsorg 21-5 har för våra bostäder – och för oss som ägare – är helt fantastisk.

Det ger en trygghet i vardagen att vi är många som delar bostäderna och att de blir använda. När vi är på semester är bostaden som vårt andra hem – rent, fint och precis som vi lämnade det senast. Destinationen är känd, men alltid med massor av nya ställen att utforska.”

Bente och Jesper Toth Mouritzen, 21-5 familj

Birgitte och Kim

”Det bästa för oss med 21-5 är, att vi nu äger 5 fantastiska bostäder på fina ställen i Europa som ger oss sol och strand, skidor, vandring, storstad och lantlig idyll, något som vi inte hade kommit i närheten av ensamma. Bostäder som inte bara hyrs eller är timeshare utan faktiskt är våra. Ställen vi kan komma tillbaka till om och om igen och med tiden lära känna området väldigt väl.”

Birgitte Møs och Kim Jørgensen, 21-5 familj

Läs intervjun med Birgitte och Kim där de berättar om deras ägarskap i föreningen – tryck här

Annette och Niels

"För oss är det väldigt speciellt med 21-5, att vi för samma pris som en vanlig sommarstuga här hemma, blir delägare av 5 fantastiska bostäder på helt unika platser runt om i världen. Vi känner oss som hemma och att det är våra bostäder varje gång vi är på semester. Då har vi heller inget krångel i jämförelse med om det bara var oss själva som skulle ha koll på allt."

Annette Banke och Niels Hermansen, 21-5 familj  

Läs intervjun med Annette och Niels vad de berättar om deras delägarskap i sin förening - tryck här 

Bente och Per

 

 

 "Att delta i en 21-5-förening är definitivt ett av de bästa besluten som vi någonsin tagit! Det har gett oss glädje och förväntningar från den dag vi skrev under, det ger oss så mycket glädje i vardagen, bara av att tänka på de fem bostäderna som vi nu är delägare av. Sedan är det naturligtvis en ännu större glädje i samband med planeringen av nästa semester till en av våra bostäder utomlands. Det är 5 superläckra destinationer, 5 supervackra hem och vi är 5 väldigt exalterade familjemedlemmar!" 

Per och Bente Drifte, 21-5 familj

 

Läs intervjun med Bente och Per där de berättar om deras delägarskap i föreningen - tryck här

Lene och Danny

"Vi sökte länge efter vår egen bostad i Italien och Frankrike, utan att hitta den rätta lösningen i förhållande till priset. Med 21-5 har vi en mycket högre standard på 5 olika platser i världen – med långt större semesterflexibilitet och inget krångel.” 

Lene och Danny Fieldsman Espersen, 21-5 familj 

Nille och Bo

"Vi hørte første gang om 21-5 konceptet fra nogle gode venner, som havde læst en artikel … Vi blev straks fyr og flamme og få uger senere, sad vi til kaffemøde i Fredericia med Anders og Laila. De og resten af 21-5 organisationen har med deres superengagerede, knalddygtige og altid nærværende varme, gjort købet af 5 helt unikke og skjønherlige boliger til en pragtfuld forkælelsesgave til os selv og vore børn. Dertil kommer organisationens fremragende indsigt i de forskellige destinationers udfordringer og muligheder. Det skaber stor og vigtig tryghed. De venner der oprindelig strøede dette guldkorn ud over middagsbordet - har siden købt i foreningen efter os - og vi glæder os over i fremtiden at kunne mødes i et af vore spændende 21-5 hjem, hvor beliggenhed, indretning, support og medansvar på imponerende måde går rigtig smukt hånd i hånd."

Pernille og Bo Strønæs Steffensen, 21-5 familie

Bente och Sven

"Är så imponerad av den entusiasm och skicklighet som vi har mötts av i 21-5 teamet. Att gå med i 21-5 DK2 var det bästa beslutet som vi har tagit på många år." 

 

Bente Holmgaard och Sven Carlsen, 21-5 familj

 

Läs artikeln med Bente och Sven, hur de berättar om derad deltagande i föreningen - tryck här

Helle och Carl

"Vi solgte vores feriehus i Frankrig for at prøve noget nyt. Valget faldt på 21-5, hvis koncept passer os godt: Glæden ved at komme ”hjem” til et sted vi kender, og fraværet af de besværligheder der altid følger med at eje fast ejendom i udlandet. Vi er imponerede af 21-5’s evne til at virkeliggøre konceptet. 21-5 formår at være både faglige, kreative og tilgængelige, og vi føler os altid taget godt hånd om."

Helle Ploug Hansen & Carl Vad Jensen, 21-5 familie

Berit och Leif

"Vi er meget glade for at være med i 21-5.  Der er tale om meget velbeliggende, hyggelige og virkelig lækre boliger, og som vi nyder at tage familie og venner med til. Vi oplever desuden et meget højt serviceniveau fra 21-5 organisationen - uanset hvem man taler med. Vi har ingen bekymringer, da 21-5 klarer problemerne. Desuden har anskaffelsesprisen været attraktiv, og indtil videre har det vist sig også at være en rigtig god investering."

Berit Grønne og Leif Nørgaard, 21-5 familie

Gitte och Jan

"Vi blev allerede i 2010 introduceret til 21-5 konceptet, men vi syntes på det tidspunkt, at det lød lidt for godt til at være sandt, og som nordjyde vil man jo godt lige se om det nu også bliver til noget - Det gjorde det - og i 2016 besluttede vi at gå med i DK 11, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt.

Kendetegnet for 21-5 er et godt gennemarbejdet koncept, en særlig evne til at vælge de rette boliger og efterfølgende klargøre disse til et meget attraktivt niveau, og sidst men ikke mindst har vi oplevet en meget serviceorienteret organisation når der opstår spørgsmål eller behov for assistance. I 2017 blev de første 3 boliger i vores gruppe taget i brug og hele familien havde et par rigtig gode ferieoplevelser i henholdsvis New York og Chamonix.

I 2018 har vi på nuværende tidspunkt allerede booket ophold i Toscana, Paris, Chamonix og 2 gange Mallorca.

Vi er overbevist om at de 5 skønne ferieboliger vi er blevet medejere af, vil være til stor glæde for både familien og vores gode venner i årene fremover."

Gitte og Jan Vestergaard Olsen, 21-5 familie

Helle och Bjarne

"Vi er utroligt glade for hele 21 5 konceptet, særligt fordi boligerne bliver brugt og ikke står tomme mange uger om året. Det giver os en stor tilfredsstillelse, at vi er en del af et fællesskab som udnytter ressourcerne sammen. Og så føler vi, at det er vores bolig, når vi er der, og vi syntes det er fantastisk, at der er kaffe, vand, vin og forbrugsvare i boligen når vi ankommer, som er med til at gøre det til vores hjem. Det havde ikke været muligt for os hverken, at købe eller vedligeholde m.m. en eller flere boliger i udlandet, hvis ikke vi var en del af 21 5 familien. Vi er vilde med vores boliger og 21 5 konceptet, men pas på, du bliver hurtigt midtpunktet til den næste familiemiddag, når først du er en del af 21 5."

Helle Stjernstrøm og Bjarne Dyrberg Olsen, 21-5 familie

Birgitte och Per

"Det er fantastisk at have 5 ekstra ”hjem”, hvor vi bare elsker at komme ned. Hver gang nyder vi genkendelsen af det hele – vi ved lige, hvor slagteren og bageren ligger, hvilken restaurant vi skal besøge igen, eller hvor løbeturen går hen. Og selv om vi tager af sted så ofte, som vi kan, når vi også at savne vores dejlige huse og lejligheder."

Birgitte Wisborg og Per Andreasen, 21-5 familie

Pernille

"Det betyder så mycket för mig att kunna dela semesterbostäder med min familj och vänner, samt att utöver det dela bostäderna med andra likasinnade familjer. 21-5 köper härliga bostäder och renoverar dem mycket smakfullt och välgenomtänkt. Detta i kombination med att allt sköts av en professionell och tillmötesgående administration, gör att 21-5 är det optimala semesterkonceptet för mig."  

Pernille Foss, 21-5´are  

Tine och Morten"Ett riktigt äventyr för oss. Vi har drömt om en semesterbostad i utlandet - nu har vi fått FEM" 

Tine och Morten Gaardboe, 21-5 familj   

 

Läs artikeln med familjen Gaardboe, där de berättar om deras deltagande i sin förening - tryck här

Ingrid och Klaus

"Vi har fått 5 härliga bostäder på 5 fantastiska platser som vi kan dela med våra barn, familj och vänner. Tillsammans med de andra medlemmarna i föreningen har vi fått bostäder av en kvalité som långt överstiger vad vi hade kunnat få var och en för sig. Vi gillar att 21-5 tar sig an allt det praktiska och vi glädjer oss faktiskt att bostäderna används under stora delar av året. Det var självklart ett stort beslut att gå in i föreningen, men 21-5 har levererat allt de har lovat, med bra val av bostäder, professionellt drivna renoveringsprojekt och omfattande service på alla sätt. 21-5 har till fullo levt upp till våra höga förväntningar!" 

 

Ingrid och Klaus Harbo, 21-5 familj     

Helle och Jesper

"Vi har, det som om vi kommer hjem, hver gang vi er i en af boligerne. Vi har alle glæderne og fornøjelserne ved at have bolig i udlandet, uden at skulle tænke på alt besværet. De enkelte boliger har overgået vores forventninger, de er velbeliggende og smagfuldt indrettede. Teamet bag 21-5 er strålende, og hvis der er problemer hjælper supporten os med det samme. Vi er en meget glad og tilfreds 21-5 familie."

Helle Busck og Jesper Toft Fensvig, 21-5 familie

Ninna-Marie och Michael

"Efter år med rigtig mange rejser til destinationer i det meste af verden, er det fantastisk nu at have vores egne små perler, og at kunne opleve dem med familie og venner på alle tider af året. Vi er superglade for vores 5 enestående boliger rundt omkring i Europa og det at opleve årstidernes skiften, og udforske de mange aktiviteter samt rigtigt komme under huden på den lokale kultur, sætter vi stor pris på."

Ninna-Marie og Michael Høgedal, 21-5 familie

Elisabeth och Kurt

”VARFÖR DET VAR BRA ATT VI SA JA! 

Vi sitter i skrivande stund i vår villa i Toscana, och ser ut över husets vingård, njuter av ett glas rött vin från vår egen skörd förra året, och glädjer oss över att vi trotsade vår oro och sa ja till detta enastående koncept som 21-5 är.  
Vi har under de senaste tre åren kunnat glädja oss själva, våra barn och våra vänner med många härliga och vittskilda skid-, storstads- och solsemestrar i våra 5 underbara bostäder. Här känner vi oss hemma, vi känner att det är vårt och kan bara njuta från den dagen vi anländer. Att inte behöva oroa sig för praktiska sakerna kring bostäderna, varken när vi är där eller när vi inte är där, är ren lyx. Under de tre åren vi har varit med har saker och ting rullat på fullständigt problemfritt tack vare teamet i 21-5. 

Alla våra bekymmer är som bortblåsta och vi har inte ångrat en enda sekund att vi sa ja, och kan varmt rekommendera andra att göra detsamma." 

 

Elisabeth Hesseldahl Konyher och Kurt Hesseldahl Christensen, 21-5 familj      

 

Gitte och Hans

"SKEPTISKA?? Det var vi ... Men 21-5 har levt upp till vad de lovade - och lite mer därtill. Det är ett fantastiskt koncept, vi kan rekommendera det till alla, som önskar sig 5 bostäder med bra läge och fin interiör i utlandet." 

 

Gitte och Hans Gøtke, 21-5 familj       

Lise och Jacob

"Våra förväntningar var väldigt höga när vi bestämde oss för att säga ja till 21-5-konceptet. De har alla blivit infriade och mycket mer därtill. Vi njuter av att ha 5 bostäder där vi inte har några bekymmer. Vi har fått 5 bostäder som var och en är en pärla. Platserna är fantastiska, inredningen är helt rätt och allt fungerar precis som det ska. 

Ett stort plus är det sköna teamet bakom 21-5, som alltid är gulliga, engagerad och otroligt professionella. 

 

Lise och Jacob Struckmann, 21-5 familj       

Familien Borch

"Vi har älskat idén från starten, och vi är SÅ glada att vi aldrig köpte ett eget hus i Provence – Det här är 5 gånger så bra och utan allt besvär!" 

 

Familjen Borch, 21-5 familj       

Bidda och Jens

 

"Vi är så glada för att vi valde att gå med i 21-5. Bostädernas inredning och lägen är toppen, och de är alla lätta att ta sig till. Vi gillar idén av att dela bostäder med andra, det är smart både ur investeringssynpunkt men inte minst för användningen. Vi har ju alla ett relativt begränsat behov för semestrar, jämfört med att till exempel ha vår egen semesterbostad, som skulle stå tom större delen av året. Vi var bekymrade för om administrationen av våra bostäder kunde leva upp till förväntningarna, och det måste vi bara säga att det gör det – och mer där till. 21-5 har byggt en solid administrationsavdelning som vi har kunnat följa uppbyggnaden av på nära håll och de är 100% professionella och mycket effektiva. Vi förordar 21-5 till alla som vill höra om det." 

 

Bidda Rolin och Jens Løjmand, 21-5 familj        

Ulla och Jørgen

"Med 21-5 blir vi ägare till 5 fantastiska semesterbostäder på 5 av de vackraste platserna i Europa - en livsdröm har gått i uppfyllelse för oss!" 

 

Ulla Vedel & Jørgen Kejlberg, 21-5 familj        

Ginna och Per

"Der er kun én ting vi har fortrudt ved at blive en del af 21-5 , og det er at vi ikke blev det noget før!"

Ginna og Per Vincens Nielsen, 21-5 familie

Jette och John

"Vi har länge drömt om en lägenhet i Paris. Därför är det en fantastisk känsla att slinka ner på "vår gata" med många specialbutiker med vin, ost, grönsaker, färskt bröd och charkuterier. När vi går ut från porten finns det inom gångavstånd flera Michelinrestauranger och samtidigt har vi fått fyra andra semesterbostäder i bonus, verkligheten har överträffat drömmen." 

 

Jette Karin Olsson och John Ryding Olsson, 21-5 familj        

 

Läs intervjun med Jette och John där de berättar om deras upplvelser med att vara med i sin förening - tryck här

Gitte och Jens
"21-5 ger oss alla de möjligheter, vi kunde drömma om – helt utan några bekymmer och besvär" 

Gitte och Jens Høgh Christensen, 21-5 familj        

Sissel och Tomas

"Vi har under många år diskuterat om vi ska köpa en semesterbostad utomlands – skulle det vara i Frankrike, Italien eller Spanien? Vi kunde inte bestämma oss så det blev aldrig något köp.... men plötsligt kom 21-5 in i bilden och det gav oss en möjlighet att få alla våra önskemål uppfyllda på en gång – all in one - med vackra bostäder, i städer och på landsbygden, i alla tre länder - på en fantastisk hög och supercharmerande nivå. Bostäderna är valda med enastående omsorg och är totalrenoverade med flott design och finish - ner till minsta detalj."

 

Sissel Vorstrup och Tomasz Jerzy Goldman, 21-5 familj        

Tine och Carsten

"At træde ind i en af vores boliger, er som at komme hjem. Alle boliger er indrettet hyggeligt, smagfuldt og faktisk også eksklusivt uden at virke overgjort, og så er de placeret på særdeles unikke adresser, som alle oser af atmosfære og har en skøn udsigt."

Tine og Carsten Boje Larsen, 21-5 familie

Susanne och Snæbjörn

"Vi var rätt klara över att 21-5 var något för oss, vi älskar att resa och uppskattar anknytningen som en egen bostad ger. Bostäderna har överträffat alla våra förväntningar, konceptet fungerar perfekt och vi är mycket glada över att vara med." 

Susanne Torpe och Snæbjörn Arngrimsson, 21-5 familj       

Kirsten och Peter

"Att vara delägare i 21-5 har visat sig vara en drömresa. Vi besöker en bostad i taget, vi blir begeistrade och det är med en viss stolthet vi återvänder gång på gång, för att verkligen njuta av stämningen och de lokala omgivningarna. Samtidigt upplever vi en härlig ansvarskänsla från både 21-5 och från de underbara människor vi har lärt känna och som vi delar bostäderna med. Allt som allt ett "paket" vi kan rekommendera". 

Kirsten och Peter Thimmer, 21-5 familj 

Rune

"Fantastisk koncept og professionelt udført i praksis af hele holdet i 21-5"

Rune Sanbeck, 21-5'er

Lotte och David

"Vi har helt enkelt inte lust att vara bundna till en enda plats, i 21-5, har vi friheten att välja och vi har all glädje med att vara ägare men inga av en ägares skyldigheter - det är genialt" 

 

Lotte och David Holm, 21-5 familj  

Tine och Elo

"Vi har aldrig ångrat att vi har gått med i 21-5. Vi har fått mycket mer än vi hade förväntat oss på förhand. Tack till hela teamet för en superservice i alla möjliga och omöjliga situationer. Vi kan bara rekommendera konceptet" 

Tine Sahlgren och Elo Nisted, 21-5 familj        

Lise och Jesper

"De 5 semesterbostäderna i föreningen har helt skilda teman, de uppfyller därför vår familjs behov perfekt - storstadssemester, solsemester, vandringssemester och skidsemester." 

 

Lise och Jesper Nerlov, 21-5 familj        

Pernille och Torben

"Vi är mycket glada för att vara med i vår förening. Bostäderna är mycket olika och det är en stor mångfald på destinationerna, vilket gör det till väldigt olika semestrar vi kommer på. Destinationerna är valda så att det finns en stor flexibilitet för att komma dit, så man är inte är låst till ett fåtal avgångar eller specifika tidpunkter för avresa. Våra bostäder har visat sig vara minst lika bra som vi förväntade oss, kvalitén på inredningen både gällande stil och praktisk tillämpning är mycket hög. Områdena är också i toppklass. Vi känner att bostäderna är våra egna - både när vi är på semester men också när vi sitter hemma och tänker på dem, vi ser ju aldrig de andra familjerna när vi inte är på plats. Det sköna med det hela är att vi inte har ansvaret för allt som följer med, det har 21-5. Det har varit - och är fortfarande en fin resa, att vara med i föreningen, och vi är glada för att vi fattade beslutet att gå med." 

 

Pernille Almdal och Torben Kristensen, 21-5 familj        

Jesper

"Det är väldigt speciellt att kunna välkomna vänner och familj på semestrar i de vackra hemmen och de sköna ställena. Jag tänker, att det måste vara fantastiskt för 21-5 teamet att ha SÅ nöjda kunder. Jag tror att det här blir mycket utbrett."

 

Jesper Søgaard, 21-5´are  

Inger-Marie och Klaus

"Med vores investering i 21-5 har vi fået omkring 10 ferie-uger om året i 5 meget forskellige ferieboliger, som alle er særdeles hyggeligt indrettet. Vi har boliger til enhver årstid – fra skihytten i Chamonix over ”vingården” i Toscana til den hyggelige lejlighed i Paris, som er spændende hele året rundt. Vi deler ugerne med vore børn, som også er vilde med konceptet."

Inger-Marie og Klaus Bahn Frederiksen, 21-5 familie

Sanne och Per

"21-5 konceptet virker, alle vores forventninger er indfriet, og så er det jo fantastisk at kunne blive medejere af 5 skønne ejendomme i udlandet. Teamet i 21-5 er engageret og meget professionelle. Foreningen DK14 har oplevet at tage en skøn lejlighed i brug i Barcelona. Huset på Mallorca er tilsvarende sat i stand og efterlader en fantastisk ramme for en super ferie. Nu venter Chamonix, Toscana og byhuset i Sydfrankrig at blive færdiggjort med 21-5´s dygtige håndværkere og ikke mindst Jazz teamet, som giver boligen sjæl og charme. Tingene spiller og det kan kun anbefales."

Sanne Thyregod Hansen og Per Karup Rasmussen, 21-5 familie

Henriette och Niels Christian

"Vi glæder os hver gang til at tage afsted. Det er spændende, velindrettede og superhyggelige boliger, hvor vi føler os hjemme. 

Godt koncept, hvor vi ikke skal tænke alt for meget selv. 

Også rart at vi kan dele herlighederne med andre. I bookingperioderne går vores børn meget op i, hvor mange points vi har tilbage …"

Henriette Büll og Niels Christian Bang Jespersen, 21-5 familie

Jette och Arne

"Vores forventninger til hele 21-5 konceptet er til fulde blevet indfriet. Hver eneste gang vi besøger vores huse/lejligheder, føler vi os hjemme, fra det øjeblik vi låser os ind. Hver gang har vi tænkt, at nu kan det da ikke blive bedre, men alligevel er vi blevet positivt overrasket igen og igen.

Hele setup’et fungerer upåklageligt og kontakten til de respektive teams hos 21-5 forløber smidigt og enkelt. Stor tak til hele 21-5 holdet."

Jette Hermann og Arne Grünfeld Pedersen, 21-5 familie

Niels

"Variationen i bostäderna, destinationerna och därmed upplevelserna är helt unika"  

Niels Korsholm, 21-5:are

Pia och Claus

"Vi stødte på 21-5 via en artikel i et magasin, tog kontakt til dem og fik aftalt et kaffemøde hvor alt blev forklaret. 2017 blev første år hvor vi besøgte to af vores fem boliger, og vi glædede os meget til at udvide bekendtskabet sammen med familie og venner. 21-5 forstår til fulde at arbejde professionelt og samtidig opretholde en familiær tone."

Pia og Claus Johansen, 21-5 familie
 

Mette och Peter

"Efter købet af vores andel i 21-5 DK7 tæller vi altid ned til næste rejse, når vi står i lufthavnen og er på vej hjem.

Om det er aktiv ferie, storbyferie eller afslapning, så er alle 5 destinationer velindrettede og meget rummelige. Man opfatter hurtig boligerne som ens egne, selvom man deler det med 20 andre fantastiske familier."

Mette og Peter Gybel, 21-5 familie

Kit och Magnus

"Konceptet passer perfekt til os - vi har altid været glade for at rejse i Sydeuropa og var begyndt at vende tilbage til de samme steder. Så da vi hørte om 21-5, og havde mødt teamet bag, var vi ikke et øjeblik i tvivl, vi SKULLE være med. Og det er en af de bedste beslutninger vi nogensinde har taget, et topprofessionelt team, der kæler for enhver detalje, skaber tryghed i processerne og bare har sans for kvalitet.

Alt er bare så godt ...... We just LOVE it!" 

Kit Ervolder og Magnus Andresen, 21-5 familie

Pernille och Thomas

"Lige fra vi første gang hørte om 21-5, har vi været begejstrede for konceptet. Det er en dejlig tanke at kunne lære fem spændende steder i Europa at kende i dybden. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at vi valgte at blive en del af DK10. Destinationerne passer perfekt til os - en god blanding af skønne naturomgivelser og pulserende storbyliv. Og med topbeliggenhed for alle boligernes vedkommende.

Vi diskuterer flittigt, hvilket sted der mon bliver vores favorit, selvom vi endnu ikke har holdt ferie i alle boligerne. Vi har indtil videre besøgt Chamonix, Mallorca og Barcelona, og vi følte os hjemme alle tre steder fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren. 21-5 formår hver gang at skabe den helt rigtige stemning i boligerne, og vi kunne ikke ønske os indretningen anderledes. Et ekstra plus er, at vi aldrig kommer til en tom lejlighed. Der er altid lidt godter i skaberne og drikkevarer på køl.

Tak for fem skønne perler!"

Pernille Højvig Hansen og Thomas Bastkjær Hansen, 21-5 familie

Kathrine

 

"At være med i 21-5’s koncept er én af de bedste investeringer, jeg har gjort mig ;)"

Kathrine Juul Hansen, 21-5'er

Marianne och Jan

"Vi er super glade for være med i 21-5, og vi nyder følelsen af at "komme hjem" hver gang vi besøger boligerne."

Marianne og Jan Thomassen, 21-5 familie

Malene och Michael

”Efter mange ferier rundt omkring i diverse ferielejligheder og på hoteller, så er det virkelig dejligt, at vi med 21-5 har fået vores egne lækre boliger 5 meget attraktive steder i Europa. Vi nyder at komme tilbage til vores egne steder, hvor vi ved, at alt fungerer, og kvaliteten matcher vores forventninger. Derudover har det været dejligt, at vi har haft passende indflydelse på valget af boliger, uden at vi har haft alt besværet. Så samlet set er det virkelig en stor fornøjelse at være boligejer gennem 21-5”.

Malene og Michael Vadgaard Jørgensen, 21-5 familie

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.