Om oss

Detta säger våra 21-5-familjer

På denna sida kan du läsa lite om vad några av våra 21-5 familjer berättar om deras deltagande i våra föreningar. 

Karen och Knud

 

"21-5 konceptet bygger på en enkel och självklar idé som är riktigt smart. När idén förverkligats - så upplever vi den – på ett briljant sätt av företagets medarbetare och ledning" 

Karen Skov och Knud Sant, 21-5 familj 


 

Bente och Per

 

 "Att delta i en 21-5-förening är definitivt ett av de bästa besluten som vi någonsin tagit! Det har gett oss glädje och förväntningar från den dag vi skrev under, det ger oss så mycket glädje i vardagen, bara av att tänka på de fem bostäderna som vi nu är delägare av. Sedan är det naturligtvis en ännu större glädje i samband med planeringen av nästa semester till en av våra bostäder utomlands. Det är 5 superläckra destinationer, 5 supervackra hem och vi är 5 väldigt exalterade familjemedlemmar!" 

Per och Bente Drifte, 21-5 familj 


 

 

Lene och Danny

"Vi sökte länge efter vår egen bostad i Italien och Frankrike, utan att hitta den rätta lösningen i förhållande till priset. Med 21-5 har vi en mycket högre standard på 5 olika platser i världen – med långt större semesterflexibilitet och inget krångel.” 

Lene och Danny Fieldsman Espersen, 21-5 familj 

Anne Marie och Niels

"Vi är mycket imponerade av 21-5´s förmåga att hitta unika platser. Alla våra 5 bostäder är helt fantastiska, vi hade aldrig lyckats hitta och se möjligheterna i dem. De 5 bostäderna har renoverats och inretts superläckert och vi njuter av att komma till bostäderna varje gång. Allt administrativt har flutit på och det är helt klart att 21-5 har uppnått erfarenhet för hur man gör detta på bäst sätt." 

Anne Marie Duus och Niels E. Ebbesen, 21-5 familj 

 

 

Annette och Niels

"För oss är det väldigt speciellt med 21-5, att vi för samma pris som en vanlig sommarstuga här hemma, blir delägare av 5 fantastiska bostäder på helt unika platser runt om i världen. Vi känner oss som hemma och att det är våra bostäder varje gång vi är på semester. Då har vi heller inget krångel i jämförelse med om det bara var oss själva som skulle ha koll på allt."

Annette Banke och Niels Hermansen, 21-5 familj  

Bente och Sven

"Är så imponerad av den entusiasm och skicklighet som vi har mötts av i 21-5 teamet. Att gå med i 21-5 DK2 var det bästa beslutet som vi har tagit på många år." 

 

Bente Holmgaard och Sven Carlsen, 21-5 familj  

Pernille

"Det betyder så mycket för mig att kunna dela semesterbostäder med min familj och vänner, samt att utöver det dela bostäderna med andra likasinnade familjer. 21-5 köper härliga bostäder och renoverar dem mycket smakfullt och välgenomtänkt. Detta i kombination med att allt sköts av en professionell och tillmötesgående administration, gör att 21-5 är det optimala semesterkonceptet för mig."  

Pernille Foss, 21-5´are  

Tine och Morten

"Ett riktigt äventyr för oss. Vi har drömt om en semesterbostad i utlandet - nu har vi fått FEM" 

Tine och Morten Gaardboe, 21-5 familj   

Ingrid och Klaus

"Vi har fått 5 härliga bostäder på 5 fantastiska platser som vi kan dela med våra barn, familj och vänner. Tillsammans med de andra medlemmarna i föreningen har vi fått bostäder av en kvalité som långt överstiger vad vi hade kunnat få var och en för sig. Vi gillar att 21-5 tar sig an allt det praktiska och vi glädjer oss faktiskt att bostäderna används under stora delar av året. Det var självklart ett stort beslut att gå in i föreningen, men 21-5 har levererat allt de har lovat, med bra val av bostäder, professionellt drivna renoveringsprojekt och omfattande service på alla sätt. 21-5 har till fullo levt upp till våra höga förväntningar!" 

 

Ingrid och Klaus Harbo, 21-5 familj     

Elisabeth och Kurt

”VARFÖR DET VAR BRA ATT VI SA JA! 

Vi sitter i skrivande stund i vår villa i Toscana, och ser ut över husets vingård, njuter av ett glas rött vin från vår egen skörd förra året, och glädjer oss över att vi trotsade vår oro och sa ja till detta enastående koncept som 21-5 är.  
Vi har under de senaste tre åren kunnat glädja oss själva, våra barn och våra vänner med många härliga och vittskilda skid-, storstads- och solsemestrar i våra 5 underbara bostäder. Här känner vi oss hemma, vi känner att det är vårt och kan bara njuta från den dagen vi anländer. Att inte behöva oroa sig för praktiska sakerna kring bostäderna, varken när vi är där eller när vi inte är där, är ren lyx. Under de tre åren vi har varit med har saker och ting rullat på fullständigt problemfritt tack vare teamet i 21-5. 

Alla våra bekymmer är som bortblåsta och vi har inte ångrat en enda sekund att vi sa ja, och kan varmt rekommendera andra att göra detsamma." 

 

Elisabeth Hesseldahl Konyher och Kurt Hesseldahl Christensen, 21-5 familj      

 

Gitte och Hans

"SKEPTISKA?? Det var vi ... Men 21-5 har levt upp till vad de lovade - och lite mer därtill. Det är ett fantastiskt koncept, vi kan rekommendera det till alla, som önskar sig 5 bostäder med bra läge och fin interiör i utlandet." 

 

Gitte och Hans Gøtke, 21-5 familj       

Lise och Jacob

"Våra förväntningar var väldigt höga när vi bestämde oss för att säga ja till 21-5-konceptet. De har alla blivit infriade och mycket mer därtill. Vi njuter av att ha 5 bostäder där vi inte har några bekymmer. Vi har fått 5 bostäder som var och en är en pärla. Platserna är fantastiska, inredningen är helt rätt och allt fungerar precis som det ska. 

Ett stort plus är det sköna teamet bakom 21-5, som alltid är gulliga, engagerad och otroligt professionella. 

 

Lise och Jacob Struckmann, 21-5 familj       

Familjen Borch

"Vi har älskat idén från starten, och vi är SÅ glada att vi aldrig köpte ett eget hus i Provence – Det här är 5 gånger så bra och utan allt besvär!" 

 

Familjen Borch, 21-5 familj       

Bidda och Jens

 

"Vi är så glada för att vi valde att gå med i 21-5. Bostädernas inredning och lägen är toppen, och de är alla lätta att ta sig till. Vi gillar idén av att dela bostäder med andra, det är smart både ur investeringssynpunkt men inte minst för användningen. Vi har ju alla ett relativt begränsat behov för semestrar, jämfört med att till exempel ha vår egen semesterbostad, som skulle stå tom större delen av året. Vi var bekymrade för om administrationen av våra bostäder kunde leva upp till förväntningarna, och det måste vi bara säga att det gör det – och mer där till. 21-5 har byggt en solid administrationsavdelning som vi har kunnat följa uppbyggnaden av på nära håll och de är 100% professionella och mycket effektiva. Vi förordar 21-5 till alla som vill höra om det." 

 

Bidda Rolin och Jens Løjmand, 21-5 familj        

Ulla och Jørgen

"Med 21-5 blir vi ägare till 5 fantastiska semesterbostäder på 5 av de vackraste platserna i Europa - en livsdröm har gått i uppfyllelse för oss!" 

 

Ulla Vedel & Jørgen Kejlberg, 21-5 familj        

Jette och John

"Vi har länge drömt om en lägenhet i Paris. Därför är det en fantastisk känsla att slinka ner på "vår gata" med många specialbutiker med vin, ost, grönsaker, färskt bröd och charkuterier. När vi går ut från porten finns det inom gångavstånd flera Michelinrestauranger och samtidigt har vi fått fyra andra semesterbostäder i bonus, verkligheten har överträffat drömmen." 

 

Jette Karin Olsson och John Ryding Olsson, 21-5 familj        

Gitte och Jens

 

"21-5 ger oss alla de möjligheter, vi kunde drömma om – helt utan några bekymmer och besvär" 

Gitte och Jens Høgh Christensen, 21-5 familj        

Sissel och Tomasz

"Vi har under många år diskuterat om vi ska köpa en semesterbostad utomlands – skulle det vara i Frankrike, Italien eller Spanien? Vi kunde inte bestämma oss så det blev aldrig något köp.... men plötsligt kom 21-5 in i bilden och det gav oss en möjlighet att få alla våra önskemål uppfyllda på en gång – all in one - med vackra bostäder, i städer och på landsbygden, i alla tre länder - på en fantastisk hög och supercharmerande nivå. Bostäderna är valda med enastående omsorg och är totalrenoverade med flott design och finish - ner till minsta detalj."

 

Sissel Vorstrup och Tomasz Jerzy Goldman, 21-5 familj        

 

Susanne och Snæbjörn

"Vi var rätt klara över att 21-5 var något för oss, vi älskar att resa och är glada för anknytningen som en egen bostad ger. Bostäderna har överträffat alla våra förväntningar, konceptet fungerar perfekt och vi är mycket glada över att vara med." 

Susanne Torpe och Snæbjörn Arngrimsson, 21-5 familj       

Kirsten och Peter

"Att vara delägare i 21-5 har visat sig vara en drömresa. Vi besöker en bostad i taget, vi blir begeistrade och det är med en viss stolthet vi återvänder gång på gång, för att verkligen njuta av stämningen och de lokala omgivningarna. Samtidigt upplever vi en härlig ansvarskänsla från både 21-5 och från de underbara människor vi har lärt känna och som vi delar bostäderna med. Allt som allt ett "paket" vi kan rekommendera". 

Kirsten och Peter Thimmer, 21-5 familj 

Lotte och David

"Vi har helt enkelt inte lust att vara bundna till en enda plats, i 21-5, har vi friheten att välja och vi har all glädje med att vara ägare men inga av en ägares skyldigheter - det är genialt" 

Lotte och David Holm, 21-5 familj  

Tine och Elo

"Vi har aldrig ångrat att vi har gått med i 21-5. Vi har fått mycket mer än vi hade förväntat oss på förhand. Tack till hela teamet för en superservice i alla möjliga och omöjliga situationer. Vi kan bara rekommendera konceptet" 

Tine Sahlgren och Elo Nisted, 21-5 familj        

Lise och Jesper

"De 5 semesterbostäderna i föreningen har helt skilda teman, de uppfyller därför vår familjs behov perfekt -  storstadssemester, solsemester, vandringssemester och skidsemester." 

 

Lise och Jesper Nerlov, 21-5 familj        

Pernille och Torben

"Vi är mycket glada för att vara med i vår förening. Bostäderna är mycket olika och det är en stor mångfald på destinationerna, vilket gör det till väldigt olika semestrar vi kommer på. Destinationerna är valda så att det finns en stor flexibilitet för att komma dit, så man är inte är låst till ett fåtal avgångar eller specifika tidpunkter för avresa. Våra bostäder har visat sig vara minst lika bra som vi förväntade oss, kvalitén på inredningen både gällande stil och praktisk tillämpning är mycket hög. Områdena är också i toppklass. Vi känner att bostäderna är våra egna - både när vi är på semester men också när vi sitter hemma och tänker på dem, vi ser ju aldrig de andra familjerna när vi inte är på plats. Det sköna med det hela är att vi inte har ansvaret för allt som följer med, det har 21-5. Det har varit - och är fortfarande en fin resa, att vara med i föreningen, och vi är glada för att vi fattade beslutet att gå med." 

 

Pernille Almdal och Torben Kristensen, 21-5 familj        

Jesper

"Det är väldigt speciellt att kunna välkomna vänner och familj på semestrar i de vackra hemmen och de sköna ställena. Jag tänker, att det måste vara fantastiskt för 21-5 teamet att ha SÅ nöjda kunder. Jag tror att det här blir mycket utbrett."

 

Jesper Søgaard, 21-5´are  

Niels

"Variationen i bostäderna, destinationerna och därmed upplevelserna är helt unika"  

Niels Korsholm, 21-5´are  

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring på 072-7000 337