Till salu

Large

Ny Large förening finns nu tillgänglig. 

Den nya Large föreningen innehåller precis som den förening vi har bildat och fulltecknat under hösten 2020 samma destinationer. 

Efterfrågan på en likadan har varit stor och det är ett par familjer som inte hann med att vara med i den som redan är fulltecknad som har anmält sig till den här. 

Vi ser fram emot att bilda Large föreningen.

 

 

Toscana - Sydfrankrike - Chamonix - Mallorca - Sydspanien

Med en semesterhems-andel i Large du blir direkt delägare (1/21) av fem härliga semesterhem på ovanstående destinationer. Bostäderna är uteslutande ägda av de 21 familjerna i föreningen. 

Pris per andel    3 495 000:-
Månadsavgift            5 995:-

Semesterhemmen i denna Largeförening kommer att hålla samma höga standard som alla tidigare 21-5 Largeföreningar.

Villan i Toscana kommer att ha 4 sovrum och egen pool och villan i Sydfrankrike kommer att ha 3 sovrum och egen pool. Lägenheterna i Chamonix, Mallorca och Sydspanien kommer alla att ha 3 sovrum.

Bostäderna kommer alla ha ett bra läge i området. I några områden är det viktigt att vara nära kusten, andra ställen är det stadsliv eller landsbyggd som är viktigt. 
Alla bostäderna skall leva upp till våra strikta krav om kvalitet, materialval, finish och utförande.

Vi fokuserar mycket på läget, inredning, och design. De flesta av våra bostäder är renoverade från början till slut innan vi är nöjda å våra familjers vägnar. Föreningen får således 5 handplockade och oftast omsorgsfullt renoverade bostäder med en stil, kvalitet och uttryck som har blivit kännetecknet för 21-5 bostäder. 

När föreningen är fulltecknad och bildad ska du förvänta dig att alla bostäderna är i bruk inom 12-18 månader. 

Med 21-5 får du mycket mer för pengarna

 

 

Illustrationen visar att om du lägger 3 495 000 kr på ditt eget semesterboende får du ett semesterboende som förhoppningsvis motsvarar din investering.

Om du istället väljer att köpa en andel i 21-5 Large för samma belopp, får du delägarskap och förfoganderätt över 5 semesterbostäder. 5 bostäder som i genomsnitt kostar över 14,5 miljoner kronor (inklusive inredning, inköpskostnader, 21-5 mm), det vill säga 5 bostäder som var för sig kostar 4 gånger så mycket som din investering.

Utgifterna för att ha och driva sitt egna semesterboende är också något högre än det kostar att vara med i Large. Och då har vi inte tagit höjd för all tid som administrationen av en enda semesterbostad tar.

Därför är 21-5 intressant för många familjer.

Om du vill veta mer eller ha ytterligare material om den här föreningen, fyll i formuläret nedan så skickar vi snart material till dig. Du är naturligtvis alltid välkommen att ringa oss.

Vi ser fram emot att fullteckna föreningen, och vi ser än mer fram emot att finna och skapa några vackra semesterhem till föreningens familjer.

 

 

Jag vill gärna få material på den nya Large föreningen

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.